Wednesday, July 18, 2012

ΑΛΛΑΓΗ....

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ....ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ..

H katrina15

6 comments:

  1. geiaaaaaaaaaaaaaaaaa sas teleio einai to stardoll mania

    ReplyDelete
    Replies
    1. ontos.......................................

      Delete
  2. Γεια σας!!! θα ήθελα να ευχαριστήσω το stradollmania επειδή χάρης αυτό είχα την ευκαιρία να αυξάνω την γκαρνταρόμπα μου τα ρούχα μου τα αξεσουάρ μου και τα επιπλά μου...Θα ήθελε καθημερινά να βγάζετε και ένα πραγματάκι για να μπορούμε να πέρνουμε!!!Θα ήθελα να σας προτείνω μια ιδέα που θα με βοηθήσει πολλή και εγώ για αμοιβή θα σας φέρω μέλοι στο stardollmania και στο blog σας!!! Ωστόσο δεν θα βοηθήσει μόνο εμένα αλλά πολλά άτομα στο stardoll που αναρωτιούντε για αυτό και πολλούς αναγνώστες του stardollmania...Θα ήθελα να βάλετε πως να κάνουμε στην παρουσιασή μας αυτά τα καταπληκτικά διακοσμητικά και ελκιστικά γράμματα! Αυτά τα φοσφοριζέ κ.α. α...!!! και πως κάνουμε την παρουσίαση μας μαύρη ή άλλο χρώμα ολόκληρη!!! Σας,ευχαριστώ πολύ και αν το κάνετε θα βοηθήσετε πολλούς/πολλές!!! Με πολύ αγάπη η θαυμαστριά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. AΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ!

      Delete
  3. Μην πολυλογείς;) είναι στις όμορφες παρουσιάσεις:) και ακόμη είναι λίγο μπερδεμένο όμως δν πειράζει.

    ReplyDelete
  4. γεια κ συγνομη που αναφερω το προβλημα μ σε αυτο το θεμα συζητισησ αλλα δεν ηξερα π να το γραψω κ ειλπιζα να μπορουσα να με βοηθισετε...λιπον υπαρχουν καποιοα ατομα στο σταρδολλ π προφανοσ δεν με πολι συμπαθουν αλλα χορισ εγο να τουσ εχο κανει κατι (δεν λεο δικεοματουσ να μιν υελουν να κανουν παεα μαζι μ ...δεν τουσ ειπα τιποτα κακο) αυτα τα ατομα ομωσ προσπαθουν να τερματισουν τον λογαριασμο μου αναφεροντασ με ....δεν ξερω πια ειν αυτα τα ατομα αλλα εχω καποια στο μιαλο μ (δν αναφερο ονοματα)το θεμα ειν οτι δεν υελο να χασο τον λογαριασμο...ακολουθω καταγραμμα τουσ κανονεσ κ σεβομε τουσ αλλουσ παικτεσ...επισεισ εχο δοσει πολλα χρηματα για να φτασο σε αυτο το επιπεδο κ για να περνω stardollars...σασ παρακαλο βοηθιστε με

    ReplyDelete