Thursday, October 3, 2013

ΣΗΜΕΡΑ 3/10 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ THEWNILOVE111

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ?ΒΕΒΑΙΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΓΡΑΦΙΚΑ!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ NATIONAL COVERGIRL ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!
ΑΡΧΙΚΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ:

  • 1.ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...

    Γεια σας! Με λένε Θεώνη μένω στην Θεσσαλονίκη πάω και πάω δευτέρα γυμνασίου.

    2.ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ STARDOLL?

    Πριν από την σημερινή μου κούκλα, ThewniLove111, είχα μια άλλη κούκλα που δυστυχώς διαγράφηκε, από εκείνη την κούκλα το StarDoll το είχα ανακαλύψει από την ξαδέρφη μου, αφού διαγράφηκε η κούκλα εκείνη (μετά από λίγο καιρό) άνοιξα αυτή που χρησιμοποιώ τώρα.

    3.ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΙΣ STARDOLL?

    Λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που η κούκλα μου αυτή έγινε δυο χρόνον, για να πω την αλήθεια μου φαίνεται περίεργο όταν αναπολώ εκείνες τις στιγμές πριν από τα δυο χρόνια που έχουν περάσει. 

    4.ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΥΦΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟ STARDOLL?

    Χάχα... κρυφό ταλέντο ε; υποθέτω πως το να κάνω τα γραφικά που κάνω τώρα είναι το ταλέντο μου στο stardoll μόνο που δεν είναι και πολύ κρυφό. Εφόσον δεν είναι κάτι εύκολο, άλλωστε ασχολούμαι πολύ με αυτά διότι θέλω και στο μέλλον να σπουδάσω και να ασχοληθώ με κάτι παρόμοιο ίσως μπορώ να πω πως κάνω ωραία σκηνικά στο stardoll αλλά αυτό δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
    5.ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ STARDOLL?

    Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν περνάω πολύ ώρα από τον ελεύθερο μου χρόνο στο stardoll, ξέρω, έχει καταντήσει αηδία μερικές φορές, μπαίνω stardoll θαυμάζω μερικά άτομα ντύνω την κούκλα μου, γράφω σε φίλες μου, ψηφίζω, στέλνω μηνύματα... Τώρα τελευταία πολλά άτομα έχουμε Facebook για το stardoll και μπορώ να πω πως έχει περισσότερη πλάκα από εκεί, οπότε μπαίνω περισσότερο στο facebook για τον stardoll λογαριασμό μου.

    6.ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ COVERGIRL H NATIONAL COVERGIRL?

    Ναι, έχω βγει δυο φορές NCG ναι ακόμα τρις φορές Top BroadCaster. Δεν είναι κάτι εύκολο και ξέρω πως πολλά άτομα λένε πως δεν είναι δίκαιο να βγαίνεις παραπάνω από μια φορά και άλλα άτομα να μην έχουν βγει καμία. Εγώ αυτό που λέω είναι πως θα βγω όσες φορές μπορώ, τώρα τα άτομα που δεν έχουν βγει αν μπορούν να βγουν θα βγουν. 
    7.ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ SS KAI NON SS?

    Οι διαφορές τον SS και τον NON SS είναι εκατομμύρια, όλοι ξέρουμε πως άτομα NON SS στο παιχνίδι είναι ,τα περισσότερα, αόρατα... παίρναν απαρατήρητα, δεν έχουν βραβεία και δεν μπορούν εύκολα να κερδίσουν προσοχή, άτομα που είναι SS είναι εύκολο να κάνουν φίλους, έχουν πολλά προνόμια και μπορούν ευκολότερα να κερδίσουν βραβεία.
    8.ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟ STARDOLL?

    Το stardoll είναι ήταν και θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αυτό που το καταστρέφει είναι οι παίκτες του, πριν καιρό όλοι μπαίναμε διασκεδάζαμε... τώρα το μόνο που υπάρχει είναι σύγχυση! Ο ένας βρίζει, ο άλλος τσακώνεται. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω απομακρυνθεί λίγο από το Stardoll.
    9.ΠΕΣ ΜΑΣ 5 ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ...

    α. θέλω να βλέπω κόσμο, μου αρέσει να υπάρχουν άτομα γύρο μου, να βλέπω ανθρώπους να χαμογελάν και να χαίρονται.
    β. φίλοι, έχω φίλους που θέλω να συναντάω καθημερινά και να περνάω μαζί τους την μισή μέρα μου, διότι λίγα χρόνια μας έμειναν, μετά θα χωριστούμε. γ. Για να μάθω, αυτό μπορεί να ακούγετε σαν ψέμα, αλλά ναι, θέλω να μάθω πράγματα από το σχολειό, μπορεί κάποια μαθήματα να μην τα παρακολουθώ και τόσο αλλά υπάρχουν και άλλα που μου αρέσουν πολύ. δ. Ένας λόγος που μου αρέσει το σχολειό είναι τα εικαστικά, ναι τα εικαστικά (μην γελάσετε) γενικότερα σαν άνθρωπος μου αρέσει να καλλιτεχνώ και να ζωγραφίζω, και ο καθηγητής που μας κάνει εικαστικά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που μαζί κάνουμε πολλά πράγματα, έχουμε ζωγραφίσει τον τοίχο του σχολειό για παράδειγμα. ε. Αμ... χάχα! ένταξη έφηβη είμαστε υπάρχει ένα άτομο στην ζωή μας που το βλέπουμε διαφορετικά από τα άλλα, όποτε μπορώ να πω πως μου αρέσει το σχολειό γιατί έχω την δυνατότητα να sinantnao το άτομο που μου αρέσει.

    10.ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ?
    Να είστε αληθινοί, ευχαριστώ όλους όσους διάβασαν αυτήν τις συνέντευξη!


    AYTH EINAI H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!
    OLITSA15
    H olitsa15

5 comments:

  1. κουκλιτσα μου πάντα τέτοια ειμαι σίγουρη ότι θα βγείς σε στηρίζω και το ξέρεις επίσης τα γκραφικς σου δεν περιγράφονται είναι θεικά και δεν μπορώ να πιστέψω το ταλέντο σου !όλο το σταρδολλ μιλάει για αυτο!Δεν χωραέι ολόκληρη η σελίδα το τοσο ταλεντο σου!Σου ευχομαι τα καλύτερα !Και λίγα λεωωω....ELIZ..2001

    ReplyDelete
  2. όπως βοηθάτε την THEWNILOVE111 σας παρακαλώ βοηθήστε κι εμένα τρέχω σήμερα(8/10/2013) και με λένε TheodoraMpou σας παρακαλώώώώώώώώώωώ ♥♥♥♥☺☺☺

    ReplyDelete