Monday, June 27, 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΤΟ STARDOLL ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΣΗΜΑ SITE ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ DDoS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ STARDOLL ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ. ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΕΡΓΟ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ SITES ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΜΑΙΛ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ,
ΚΩΣΤΑΣ. 

3 comments:

  1. Θελω να σας κανω μια ερωτηση μιας και ειστε ενημερωμενοι για το stardoll,σημερα οταν συνδεθηκα στην κουκλα μου ειχα 10 περισσοτερα stardollars και διαφορα ρουχα special offer για τα οποια δεν ειχα προσπαθησει ΜΕΣΑ στην νντουλαπα μου,ακομα εχα και ενα δωρο με ενα κολιε της Dove.Σας παρακαλω αν αυτο συνεβει σε ολες τις κουκλες ενημερωστε με γιατι μου φαινεται πολυ περιεργο!!
    (Ξερω πως ειναι περιεργο να εχω περισσοτερα παραγματα αντι για λιγοτερα αλλα απαντηστε μου γιατι εγω ποτε δεν προσπαθησα για κατι απο ολα αυτα ποσο μαλλον να τα εβαλα στην ντουλαπα μου!!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μπορεί να είναι διάφορα δώρα που σου έδωσε το stardoll ή μπορεί να είναι από διάφορες δοκιμασίες της ακαδημίας. Όσο για τα stardollars μπορείς να πας στην σελίδα ''Ο Λογαριασμός μου'' και έπειτα στο ''Υπόλοιπο Χαρτζιλίκι'' για να δεις από που προέρχονται. Αυτό βρίσκεται κάτω από το ποσό των stardollars που έχεις.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete