Tuesday, July 3, 2012

ΦΟΝΤΟ ΤΟΥ BLOG

ΠΑΙΔΙΑ....ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΦΟΝΤΟ...ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ STARDOLLMANIA...ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...

Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ GODDESS_007...EINAI KATAΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ...

ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ  CCLAIRE ...KAI AYTO ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ....ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΦΟΝΤΟ ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ....ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η  ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΡΓΗΣΕ Η CCLAIRE...

ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΗΣ CCLAIRE ΗΤΑΝ 103 ENΩ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΗΣ GODDESS_007 ΗΤΑΝ 133...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ....ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ STARDOLLMANIA...ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

H katrina15

6 comments:

  1. Replies
    1. Συγχαρητήρια στη νικήτρια και ευχαριστώ και πάλι που θα βάλετε το γραφικό μου αργότερα!
      Θέλω να σας πω πάντως πως ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα, γιατί και μόνο που συμμετείχα μου αρκούσε!
      Και πάλι ευχαριστώ όλους όσους με ψήφησαν!

      Delete
    2. Εγώ εχώ λίγες μέρες να μπω στο stardollmania κι ετσι δεν πρόλαβα να πάρω μέρος στον διαγονισμό αλλά και να έμπενα δεν θα ψίφιζα γιατί κατά τη γνώμη μου και τα δύο είναι ισόβαθμα τουλάχιστον στα δικά μου μάτια!!!

      Delete
  2. Συγχαρητηρια και στις 2 και τα 2 ειναι τελεια πολυ cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Ευχαριστώ τα κορίτσια που επέλεξαν το γραφικό μου^^. @Cclaire ,το γραφικό φόντο σου είναι καταπληκτικό . Όπως είδαμε η διαφορά ήταν ελάχιστη οπότε και τα 2 γραφικά ήταν τέλια :Ρ Μπράβο στα κορίτσια που θα το βάλουν και αυτό για φόντο ;)

    ReplyDelete
  4. telio to fonto p valane ta mkoritisa!

    ReplyDelete