Tuesday, September 10, 2013

BACK TO SCHOOL!!!

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΡΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ....ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΑΡ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ??ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ???

Ashley Greene
Ξεχάστε τα φαρδιά παντελόνια και τα αθλητικά παπούτσια! Η νέα version του Back-to-School θέλει τις γυναίκες casual αλλά σικάτες παράλληλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ashley Greene η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε με στενό δερμάτινο παντελόνι, μπλούζα που δένει το λαιμό και μαντίλι με φλοράλ σχέδια. Πινελιά το πολύχρωμο τσαντάκι του οίκου Louis Vuitton.

Selena Gomez
Από τη στιγμή που έγιναν μόδα τα τζιν-σωλήνες καμία γυναίκα δεν μπορεί να τα αποχωριστεί από την γκαρνταρόμπα της οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Έτσι και η Selena Gomez επέλεξε ένα στενό τζιν παντελόνι συνδυάζοντάς το με μια λαμπερή μπλούζα και μποτάκια στο ίδιο χρώμα.
Taylor Swift
Ας αφήσουμε λίγο τα παντελόνια και ας πάμε στις φούστες. Από το Back-to-School στυλ δεν λείπουν φυσικά οι φούστες. Η Taylor Swift επέλεξε μια φλογερή κόκκινη φαρδιά φούστα που πιάνει ψηλά στη μέση συνδυάζοντάς τη με μαύρη ριγέ μπλούζα και ταμπά τσάντα. Το look ολοκλήρωσε με γόβες σε κρεμ χρώμα και φιόγκο μπροστά.
Emma Stone
Το δερμάτινο κοντό τζάκετ μηχανής δε φεύγει από τη μόδα (ευτυχώς). Η Emma Stone επέλεξε να το φορέσει πάνω από ένα κίτρινο φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες και χαμηλά μποτάκια με φαρδύ τακούνι.
Emma Watson
Μια άλλη Emma, η Watson είπε και εκείνη ναι στο Back-to-School. Σε πρόσφατη έξοδό της η Emma φόρεσε ένα στενό μαύρο κολάν παντελόνι, με τσάντα και παπούτσια του ίδιου χρώματος. Από πάνω επέλεξε ένα καρό γκρι πουκάμισο και απέξω ένα γκρι πουλόβερ. Μπράβο Emma.

ΘΑ ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΕΤΟΣ (ΧΙΧΙΧΙΧΙ)

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ...

Η katrina15

10 comments:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ;;;;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. γιατί το έχει τελείωσει είναι 18

      Delete
  2. Δεν το ηξερα οτι η Emma Watson εκοψε τα μαλλια της!!! :-( Εγινε χαλια κατα την γνωμη μου!

    Nickidoll2002

    ReplyDelete
  3. Aαααα 18 χρονον και εχιε Stardoll αμαν ρε παιδια τεσπα!στο stardoll με λενε kloe_sou_lene1 επισκφτιτε με σμουτς τα λεμε!

    ReplyDelete
  4. oreo 8ema alla balte kai alla dwrean

    ReplyDelete
  5. Balte dwrean pragmata!!!

    ReplyDelete
  6. Βαλε δορεαν ρε σιι δεν εχω τιποτα να φορεσο βαλτε κανενα δορεαν ροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥

    ReplyDelete
  7. Μα δεν πρεπει να πας πανεπιστημιο ??

    ReplyDelete
  8. bale dwrean pou na ta broume ta rouxa den exoume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete