Saturday, September 14, 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ EDABEAUTYGIRL!!




Η EDABEAUTYGIRL ΗΤΑΝ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...

1.ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...

Αμέ!Με λένε Ξένια,είμαι 13 χρονών,θα πάω Α' γυμνασίου και μένω στην ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Θεσσαλονίκη!Τα χόμπι μου είναι η μαγειρική κι ο χορός.Είναι 2 τομείς με τους οποίους έχω σκεφτεί να ασχοληθώ επαγγελματικά στο μέλλον!

2.ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ STARDOLL?


Το stardoll το ανακάλυψα καθώς έπαιζα σε ένα site,το friv.com.Είδα ότι είχε σχέση με τη μόδα,που τη λατρεύω,το έψαξα και έκανα Εγγραφή.Τόσο απλά!

3.ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΙΣ STARDOLL?


Σίγουρα έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που άρχισα να βρίσκομαι στον υπέροχο κόσμο του stardoll!Συγκεκριμένα,άρχισα να παίζω στις ***.

4.ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΥΦΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟ STARDOLL?


Πιστεύω ότι έχω αρκετά πρωτοπόρες ιδέες στο σχεδιασμό ρούχων.Αρκετές από αυτές τις έχω εφαρμώσει ως σχέδια στο stardoll και εμένα προσωπικά μου αρέσουν αρκετά.Απλώς δεν έχω ''παλέψει'' να πάρω κάποιο έπαθλο ή επίτευγμα σχετικά με τα σχέδιά μου.Μπορεί όμως να το κάνω στο μέλλον.

5.ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ STARDOLL?

Μιλάω με τις φίλες μου,σχεδιάζω ρούχα,ψωνίζω,αλλάζω τις σουίτες μου,συμμετέχω σε διαγωνισμούς...Πολλά από αυτά που κάνουμε όλοι μας στο stardoll!

6.ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ COVERGIRL H NATIONAL COVERGIRL?


Για να πω την αλήθεια,αύριο,στις 11/9,θα κάνω την πρώτη μου προσπάθεια!Ελπίζω να έχω την στήριξη κάποιων από εσάς...

7.ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ SS KAI NON SS?


Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια σπουδαία διαφορά.Πιο παλιά,οι superstars μπορούσαν να ανταλάξουν starcoins σε stardollars,που για εμένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό.Κατά τα άλλα,απλώς μπορούν να πουλήσουν πράγματα που έχουν ή σχεδιάζουν και παίρνουν κάποια stardollars ως ανταμοιβή για το ότι ''πληρώνουν το stardoll'.

8.ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟ STARDOLL?


Το stardoll προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.Σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πάρα πολλά πράγματα.Αυτό που δε μου αρέσει είναι οι αδικίες που δημιουργούνται από τα μέλη που έχουν ''εξουσία''.Αλλά και πάλι δεν ευθύνεται το ίδιο το stardoll.Και όχι,δεν με πειράζει που πρέπει να πληρώνεις για να γίνεις superstar.Οι εργαζόμενοι του stardoll έχουν δημιουργήσει ΓΙΑ ΕΜΑΣ αυτόν τον υπέροχο εικονικό κόσμο και πρέπει να ανταμειφθούν κάπως...

9.ΠΕΣ ΜΑΣ 5ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ...


Σίγουρα υπάρχουν 5 λόγοι που θέλω να ανοίξουν τα σχολεία.Αυτοί λοιπόν είναι:
1.Θα γνωρίσω καινούργια άτομα (θα πάω Α' γυμνασίου).
2.Θα έχω με κάτι να ασχοληθώ!
3.Θα αποκτήσω καινούργιες εμπειρίες.
4.Θα μάθω καινούργια πράγματα.
5)Θα γνωρίσω καινούργια μέρη (εκδρομές)!


10.ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ?


Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους όσους διάβασαν αυτή την συνέντευξη μια καλή σχολική χρονιά,ένα καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνουν!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!
Η katrina15

5 comments:

  1. Σας αρέσει;;;

    ReplyDelete
  2. Ειναι τελεια!!! Θα ηθελα να ρωτησω κτ. . . ποιοι ειναι οι ανταγωνιστες σας (αν θελετε μου απαντατε) απαντηστε στο γβ μου με λενε ioannagataki1!!! Απαντηστε στο γβ μμ γτ πολυ σπανια βλεπω σχολια στο stardollmania :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. EdaBeautyGirl:Χαίρομαι που σου άρεσε!!!

      Delete
  3. πολυ ωραια συνεντευξη ♥

    ReplyDelete