ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΩΣ??
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ!!!
ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΥΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΧΩΝΑΚΙ,ΞΥΛΑΚΙ 'Η ΜΠΟΛΑΚΙ!
Η ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!
ΑΡΧΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
- 1 ΚΟΥΤΙ(250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ)ΦΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΕ ΚΡΕΜΑ
- 1 ΚΟΥΤΙ (387 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ)ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
- 1 ΚΟΥΤΙ(410 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ)ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
- 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
- 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
XTYΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗ ΦΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ 1-2 ΛΕΠΤΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΧΝΟΥΜΕ 2 ΓΑΛΑΤΑ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 3 ΛΕΠΤΑ!ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΤΟ.ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΞΗ,ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 'Η ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ!!
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΝΙΤΑ!!
ΤΗ ΓΡΑΝΙΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΓΕΥΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ,ΣΕ ΞΥΛΑΚΙΑ Κ.Α.ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΡΑΝΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ.Η ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗ ΓΡΑΝΙΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ!!ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
- 600 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
- 225 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
- 225 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΕΡΟ
- 1/2 ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2-3 ΒΡΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΛΥΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ.ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΜΙΣΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΘΕ ΩΡΑ(4-5 ΦΟΡΕΣ)
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
OLITSA15