Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!

ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΣΤΟ STARDOLL!!

ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ!
ΠΗΓΗ:http://www.matrix24.gr/2014/05/prosochi-isvoli-pedofilon-sto-stardoll/


Πρόκειται για διεθνώς γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, το οποίο απευθύνεται σε ανήλικα κυρίως κορίτσια ηλικίας 10-15 ετών, γι' αυτό άλλωστε αποκαλείται «facebook των ανηλίκων», αποδείχθηκε ότι έχει γίνει και ο αγαπημένος δικτυακός τόπος παιδόφιλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το τελευταίο διάστημα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εξαπολύσει σαρωτικές έρευνες στον συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο, στον οποίο μπαίνουν παιδιά από 8 έως και 15 ετών, καθώς υπήρχαν βάσιμες υποψίες για αθρόες εισβολές παιδόφιλων που τα πείθουν με διάφορα κόλπα να ανεβάζουν γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες στο προφίλ τους.
Τα αρρωστημένα αυτά μυαλά μπαίνουν στο site με ψεύτικα προφίλ και προσποιούμενα ότι είναι ανήλικες «ψαρεύουν» μικρά κοριτσάκια για να ικανοποιήσουν τα πιο ανώμαλα σεξουαλικά τους ένστικτα.
Ήδη οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να «μπλοκάρουν» τουλάχιστον έξι παιδόφιλους, τέσσερις από τους οποίους στην επαρχία, που εμφανίζονταν ως ανήλικοι και είχαν παγιδεύσει κορίτσια από 10 έως 11 ετών και τους ζητούσαν να αναρτήσουν γυμνές φωτογραφίες τους.
Ευτυχώς, σε αρκετές περιπτώσεις οι μητέρες των κοριτσιών αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, αφού έπιασαν τα παιδιά τους να προσπαθούν να βγάλουν ημίγυμνες φωτογραφίες τους μέσα στο μπάνιο τους. Όταν ρώτησαν τα παιδιά τους τι κάνουν, εκείνα τους είπαν, πως κάποιος «συνομήλικός» τους, τους είπε να βγάλουν τη φωτογραφία και να την ανεβάσουν στο Stardoll.
Οι γονείς έπειτα έκαναν για λίγο τους ντετέκτιβ και όταν αντιλήφθηκαν ότι ο… φίλος αυτός ήταν ενήλικας και μάλιστα από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλους, ειδοποίησαν την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Οι αστυνομικοί άρχισαν να συνομιλούν με τους παιδόφιλους που είχαν δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ εμφανιζόμενοι και αυτοί ως ανήλικοι χρήστες του Stardoll προκειμένου να τους εντοπίσουν. Αμέσως μετά ξεκίνησαν τις εργαστηριακές έρευνες για τον εντοπισμό των ηλεκτρονικών ιχνών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν εντοπιστεί τέσσερα στίγματα στην επαρχία και δύο στην Αθήνα και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γίνουν συλλήψεις.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η συνεργασία που είχε η διαχειρίστρια εταιρεία του Stardoll με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ήταν καταλυτική για το μπλοκάρισμα των παιδόφιλων στο παιδικό Facebook.

ΑΥΤΑ!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΗΣΤΗ ΦΡΑΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ!!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!
Η katrina15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου