Friday, June 20, 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!

ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ didimesCool ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ NATIONAL COVERGIRL ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ STARDOLL!

Η Σουίτα της/του di..
1.ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ.
Λοιπόν, κατ' αρχήν με λένε Ευανθία και είμαι 15 χρονών. Μου αρέσουν τα ομαδικά αθλήματα, οι βόλτες με τους φίλους μου, η λογοτεχνία, το stardoll και οι ταινίες! Είμαι ένα συνηθισμένο άτομο με λίγα λόγια ;)

2.ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ STARDOLL?

Το stardoll το βρήκα από μια διαφήμιση. Μόλις το είδα, δεν δημιούργησα λογαριασμό, αλλά με μια δεύτερη σκέψη μετά από λίγο καιρό ξεκίνησα να παίζω.

3.ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΙΣ STARDOLL?

Παίζω stardoll εδώ και 2 χρόνια περίπου κσι ομολογώ πως ακόμα μου αρέσει πολύ!

4.ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ''ΚΡΥΦΟ'' ΤΑΛΕΝΤΟ?
Νομίζω πως έχω ταλέντο στο να φτιάχνω ταιριαστά συνολάκια. Δηλαδή ξέρω να συνδυάζω χρώματα, ρούχα και αξεσουάρ.

5.ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟ?
Δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο. Όμως όταν δεν έχω υποχρεώσεις μου αρέσει να χαλαρώνω βλέποντας ταινίες ή ακούγοντας μουσική, να βγαίνω έξω με φίλους, να παίζω volley ή να μπαίνω stardoll.

6.ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ NATIONAL COVERGIRL...ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ''ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ''
Η αλήθεια είναι πως αυτό το πρόσφατο run δεν το είχα προγραμματίσει πολύ. Όταν είδα ότι βγήκα ένιωσα πάρα πολύ όμορφα! Ο καθένας χαίρεται όταν πετυχαίνει αυτό που θέλει! Η επιτυχία δεν έχει κάποιο μυστικό, απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου! Να καταλαβαίνεις και να αντιμετωπίζεις τους άλλους όπως θα ήθελες να σε αντιμετωπίσουν κι εκείνοι! Οι φίλοι μου βέβαια (και νέοι και παλιοί) με βοήθησαν και με βοηθούν πολυ! Καθώς και η αγαπημένη μου αδερφή που έχει και αυτή stardoll!

7.ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ NON-SUPERSTAR KAI SUPERSTAR-ROYALTY?

Πιστεύω πως αυτή η διαφορά με τα μέλη που πληρώνουν και τα μέλη που δεν πληρώνουν συνδρομή έχει δημιουργηθεί λόγω του ρατσισμού. Δηλαδή αν κάποιος δεν είναι superstar/royalty ο άλλος νομίζει ότι δεν αξίζει και ως άνθρωπος. Πάντα οι άνθρωποι κρίνουν χωρίς να ξέρουν, πάντα κοιτούν το περιτύλιγμα... Σημασία έχει τι αποπνέεις εσύ ως άνθρωπος, όχι αν έχεις πληρώσει ή όχι για συνδρομή. Δε σε κάνει αυτό καλύτερο από κάποιον άλλο.

8)TI ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟ STARDOLL?

Όταν πρωτοέκανα stardoll τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά. Υπήρχαν καλές και αληθινές παρέες, το αν η κούκλα σου είναι όμορφη ή αν έχεις πολλά ή λίγα ρούχα δε μετρούσε! Υπήρχαν ευκαιρίες και για μέλη που δεν ήταν superstar ή royalty. Βέβαια υπάρχουν και πράγματα που μου αρέσουν και με κρατούν στο παιχνίδι. Αυτά είναι οι φίλοι μου, που με αγαπούν και τους αγαπώ πολύ, η αγάπη μου για τη μόδα και τη δημιουργία και οι πολλές και διάφορες αναβαθμίσεις του stardoll (ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ κτλ.)! Ποτέ δε μας αφήνει να βαρεθούμε! ;)

9)ΠΕΣ ΜΑΣ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Δυστυχώς αυτό το καλοκαίρι δεν θα έχω πολύ ελεύθερο χρόνο επειδή φέτος δίνω proficiency, αλλά τις μέρες που δε θα έχω υποχρεώσεις θα συναντηθώ με φίλους, θα πάω θάλλασα, θα κάνω βόλτες στη φύση, θα φάω παγωτά και θα περάσω όμορφα!!

10)ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ....ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ?

Σας παρακολουθώ και μου αρέσει πολύ το blog σας! Θα έλεγα σε όσους διαβάζουν αυτή τη συνέντευξη ένα πράγμα: Να είσαι ο εαυτός σου! Και το εννοώ! Μην αλλάξεις για κανέναν, γιατί πάρα πολλοί σε αγαπούν όπως ακριβώς είσαι!! Ευχαριστώ για τη συνέντευξη! Καλό καλοκαίρι σε όλους!!



AYTA ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
OLITSA15
H olitsa15

5 comments:

  1. Τέλεια συνέντευξη!! Στο stardoll με λένε stardivalove27♥

    ReplyDelete
  2. στο stardoll με λενε natasa20pink και στις 5/8 τρεχω για καλυτερω σκηνικο οποιος με βοηθαει να γραψει 5/5 στο σκηνικο μ να με βαλει στην παρουσιαση του και να το λεει σε τσατ και gb για το σκηνικο μ! πλιζζ!!οι βοηθοι κερδιζουν δωρα πλιζζζ!!

    ReplyDelete
  3. teleia synenteyksh bravoo

    ReplyDelete
  4. τελειο αρθρο και ωραια η didimesCool !

    ReplyDelete
  5. αχ κορίτσια θελω κι εμενα να μου παρεε συνεντευξη με λενε zoze88

    ReplyDelete