Tuesday, June 18, 2013

ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ STARDOLL

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ BLOG ΜΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΗΣ ANTOBEUATYPARTY KAI EIΔΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ STARDOLL΄''

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ:
Γεια σας αγαπητοί μου αναγνώστες, σήμερα θα μιλήσουμε για να ένα θέμα, που πιστεύω μας αφορά όλους. Για τις αντιγραφές στο stardoll. Αυτό πιστεύω είναι πάρα πολύ άσχημο να αντιγράφουμε το στυλ, τη σουίτα, την παρουσίαση,τα σχέδια και πολλά άλλα πράγματα των φίλων μας.Ο φίλος ή η φίλη μας έκανε πολύ κόπο για να το πετύχει όπως θέλει και εμείς πηγαίνουμε και το αντιγράφουμε, σαν να μην έχουμε δικό μας γούστο και φαντασία για να δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι κάτι ωραίο και δημιουργικό.Είναι πάρα πολύ άσχημο, τώρα τελευταία βλέπω σχέδια που βγαίνουν στα πιο καυτά σχέδια, και μετά από λίγες μέρες ανακαλύπτω, πως τα αντέγραψαν κάποια μέλη και μετά βγήκαν στα καυτά σχέδια.Μετά ο άλλος που το έφτιαξε πρώτος νιώθει άσχημα και λέει από μέσα του, .Γι' αυτό μην το κάνετε όσοι το κάνετε, οι άλλοι στεναχωριούνται. Βάλτε μια φορά τον εαυτό σας στη θέση τους και θα καταλάβετε πόσο άσχημη είναι η αντιγραφή. Πιστεύω πως αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που μας χρειάζεται η φαντασία και η δημιουργικότητα, αν τα είχαν αυτά τα αγαθά όλοι οι άνθρωποι.Δεν θα υπήρχαν αντιγραφές σχεδίων.Δε λέω ας παίρνουμε κάποια παραδείγματα για το πως φτιάχνουν οι φίλοι μας κάποια πράγματα, αλλά να χρησιμοποιούμε και τη δική μας φαντασία και δημιουργικότητα και να σκεφτόμαστε πως να κάνουμε ένα δημιουργικό πράγμα,και όχι να τα αντιγράφουμε από τους άλλους.



ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ STARDOLL ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΠΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ!


ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
OLITSA15
H olitsa15

3 comments:

  1. Συμφωνώ και επαυξάνω... Εσύ τι λες, stardollmania?

    ReplyDelete