Friday, August 17, 2018

Νέα writer και κλήρωση!

Καλημέρα stardollies,

ονομάζομαι Χαρά και είμαι 18 χρονών. Ξεκίνησα το stardoll το 2011, έλειπα για ένα μεγάλο διάστημα και τελικά κατάλαβα πόσο δημιουργικό παιχνίδι είναι φέτος που ξανά έγινα ενεργή.


Για να με δείτε κάντε κλικ εδώ.


Επέλεξα να αναλάβω τη στήλη των διαγωνισμών στο stardollmania θέλοντας να κάνω την ελληνική κοινότητα πιο ενεργή και πιο διασκεδαστική. Έτσι λοιπόν κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν δωράκια για 'σας, τα οποία θα τα λαμβάνετε μέσω διαγωνισμών με δοκιμασίες αλλά και κληρώσεις.
Για να γνωριστούμε λοιπόν, θέλω να ξεκινήσω με μια μικρή κλήρωση. 3 θα είναι οι τυχεροί ή οι τυχερές και χρειάζεται μόνο ένα βήμα για να συμμετέχεις και συ!

○Άφησε το όνομά σου στο stardoll σε σχόλιο σε αυτό το ποστ.
○(προαιρετικό) Προσκάλεσε φίλους σου σε αυτή την κλήρωση και πες τους να γράψουν το όνομά σου ώστε να έχεις άλλη μια ευκαιρία να κερδίσεις!

Η κλήρωση* θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο το μεσημέρι και όσοι επιλεχθούν θα λάβουν δώρο στη σουίτα τους αξίας μέχρι και 15 stardollars από τη wishlist τους**.

Από μένα μέχρι την επόμενη φορά φιλάκια πολλά, να είστε δημιουργικοί και να παραμένετε ασφαλείς στο stardoll.



*Θα ανέβει βίντεο της κλήρωσης γιατί δε θέλω να θεωρηθεί πως αδικώ άτομα.
**Από τα πράγματα που υπάρχουν στη wishlist σας θα αγοράσω το πιο φθηνό, έτσι θα παρακαλέσω να τις ετοιμάσετε ώστε να μπορώ να σας βοηθήσω να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε.


 

6 comments: